Hem
Det finns gott om aktiviteter för dig och din grupp på Hotell Kristina. Fysisk aktivitet, hjärnverksamhet, mataktivitet.

Aktiviteter & Träning

Aktiviteter

En konferens är så mycket mer än en konferens! Det informella mötet är minst lika viktigt. Vi kommer gärna med kul teambuildingförslag för dig och din grupp. Hos oss kan du boka allt från en intressant guidning i Sveriges första stad Sigtuna till vår egen roliga och mycket populära mat- och dryckesaktivitet Smakresan.

Är du ute efter något riktigt klurigt eller svettigt rekommenderar vi en aktivitet arrangerad av vår proffsiga partner PULS; iSigtunajakten, Mästarnas Mästare, Bumperball, Mountainbike cykling, Kajakpaddling, 420 Sekunder eller Hemliga lådan är några förslag.

Få mer info på vår Aktivitetslista . Eller berätta för oss vad du är ute efter till din så tipsar vi dig. Boka gärna in din aktivitet minst 2 veckor i förväg.

Smakresan är en populär och uppskattad gruppaktivitet innan middagen. För fler förslag på gruppaktiviteter se vår "Aktivitetslista". Vi erbjuder dig både aktiviteter som vi anordnar själva samt med vår samarbetspartner PULS.

 

Spänstiga möten - träning och härlig avkoppling på Hotell Kristina

Börja dagen med motion och bli ännu mer fokuserad på konferensen. Eller välj att varva ner inför kvällen med allt från en skön simtur eller löprunda till en mysig promenad mellan skyltfönstren nere i Sigtuna. Hos oss bjuder vi på, tipsar om och sponsrar mängder av sköna möjligheter till att träning och avkoppling.

Vi har valt att samarbeta med flera av stadens proffsiga aktörer för att du ska få ett stort och varierat rekreationsutbud att välja mellan. Enjoy! 

Military Training, onsdagar kl 06.30:

Platschef Ewa tar med våra gäster ut på en superkul och jobbig tur nere i Sigtuna innan frukost! Styrka och kondition blandas under runt 30 minuters utmanande träning - visst hänger du med? 

Military Training

 
Löptur genom Sigtuna stad, torsdagar kl. 06.30:

Häng med vår platschef Ewa på en magisk morgonrunda, när staden precis håller på att vakna till liv. Du får en "guidning" genom vackra Sigtuna på samma gång.

Löpning genom Sigtuna Stad


Fri träning på SATS gym

Hotell Kristina samarbetar med SATS och bjuder dig som är boende gäst på fri träning. Cykla och löpträna med utsikt över Mälaren eller lyft vikter som bara du kan:). SATS har öppet nästan jämt och allt du behöver är en dörrkod av oss.

Öppet kl. 05.00-24-00 på Stora gatan cirka 4 minuters promenad från hotellet.

Fri träning på SATS gym

 

Utegym vid vattentornet

Gratis träningsredskap hittar du uppe i skogen på Harberget en kort promenad från oss. Frisk
luft och träning i ett.

Utegym vid vattentornet


Frisbeegolfbana

Uppe på Harberget precis bakom Hotell Kristina finner du en trevlig frisbeegolfbana. Låna frisbees, få scorekort av oss och ge dig ut på en runda i härlig natur.

Tips! Är ni en konferensgrupp (max 20 pers) är det toppenkul att köra en timma frisbeegolf ihop innan middag.

Frisbeegolfbana är en rolig aktivitet i härlig naturmiljö. Banan består av 8 korgar som du ska ta dig igenom.


Simma, bada bubbelpool och basta i fina Sigtuna Simhall

Passa på att koppla av hos oss. Vi bjuder på ditt besök hos Sigtuna Fritidscenters nyrenoverade simhall. Njut av att simma längder i 25 meters bassängen, gör imponerande volter från hopptornen på 1-5 meter, bada bubbelpool och basta. Simhallen ligger granne med hotellet - perfekt!

Konfererar du hos oss kan ni samlas hela gruppen för ett kvällsdopp före middag eller en uppiggande runda i bassängen på morgonen.

Öppettider
Måndag-fredag: 06.30-08.00, 14.00-21.30. Vuxensim tisdag och torsdag 18.30-21.30 (Inga barn under 16 år).

Lördag- söndag: 10.00-18.00

Sommarstängt 10/6-18/8: Då får du njuta av ett dopp i Mälaren istället!

Sigtuna Fritidscenters Simhall med stora glasfönster för ljusinsläpp.


Sponsrad träning WE

Vi sponsrar dig som är boendegäst på entrén till WE gym. Du betalar 75 kr / träningstillfälle (ordinarie pris 150 kr / gång). Detta är Sigtunas nyaste och fräschaste gym, som ligger cirka 10 minuters promenad från oss.

Sponsrad träning för dig som gäst hos WE träningscenter. WE står för Niklas Wikegård och Jonas Eriksson.

 

Bastu & Relaxavdelning

Ta hissen ner till bottenplan i vår huvudbyggnad för en stunds avkoppling. Säg till i receptionen vilken tid
du vill basta så ser vi till att den är varm till önskad tidpunkt. 

För dig som är här med en mindre konferensgrupp (max 10 pers) är det trevligt att avsluta dagen med att basta hos oss. Vi tar gärna ner läskande öl och snacks till er. Hör gärna av dig om du vill att vi ska boka upp bastun en timma till bara er.

Relaxavdelning med bastu

 

Låna cyklar med mera av oss

Cyklar, stavgång, kubb, boule, jätteplockepinn, brännboll och sällskapsspel kan du låna av oss.

Cyklar finns för dig att låna gratis, hos oss på Hotell Kristina


Golf

Sigtuna med omnejd är ett riktigt paradis för golfare - i vår närhet finns ett flertal fina banor inom 1 mils avstånd. Vi samarbetar bland annat med anrika Sigtuna Golfklubb (3 km) och Arlandastads GK, som även erbjuder elbelyst kvällsgolf. 

För dig som konfererar hos oss, hjälper vi gärna till att arrangera spel på Sigtuna Golfklubb under en eftermiddag. Kom sen tillbaka till oss för After Golf på gården och middag.

Sigtuna GK:s härliga golfbana ligger fint beläget i anslutning till vattnet. En härlig plats för dig som gillar golf.

 

 

 

 

Nyhetsbrev

You are now subscribed