inst Start - Hotell Kristina

Välkommen till Hotell Kristina

Familjedrivna Hotell Kristina är nära!  Beläget i Sigtuna stad, endast femton minuter från Arlanda, mellan Stockholm och Uppsala! Sigtuna, Sveriges första stad, är lika strategiskt beläget idag som för 1000 år sedan, då de stora farlederna möttes här i Mälaren. Det är enkelt att ta sig till oss från hela landet, Europa och världen!

Utsikten över Mälaren är magnifik och Hotell Kristina är härligt inrett med mycket färg, form och designade möbler. Våra unika funkisbyggnader från 30-talet, bär på många minnen från tiden som den anrika internatskolan Sigtunaskolan, och är numera renoverade till en modern plats för möten.

KULTUR, SPÄNST och HÅLLBARHET är våra ledord!

Passa på att träna under din vistelse hos oss! Klicka här för mer information.

Vi gillar konst och kultur, gärna i kombination med mat! Vi ordnar regelbundet olika event där vi inkluderar mat, konst och musik, det och en gnutta humor och en och annan överraskning gör dessa kvällar riktigt kul!

Hållbarhet är för oss viktigt, läs mer här om hur vi jobbar med dessa frågor! Hotell Kristina är första konferensanläggningen i Storstockholm som uppnår 2 KRAV-märken! För att kunna stoltsera med detta måste minst 50 % av restaurangens årliga inköp vara godkända livsmedel.

Varmt välkommen till oss önskar Pernilla och Andreas  Olsen med personal!

Nyheter

2016-03-09 Hotell Kristina är första konferensanläggningen i... Läs mer ›
2014-03-18 Hotell Kristina är stolta att presentera en Jazzafton utöver det... Läs mer ›
2014-02-20 Konstutställning på Hotell Kristina! Välkommen... Läs mer ›
05
MAJ

Happy friday 19 maj!

Kom och njut av en iskall Gin & Tonic och lyssna på vårt liveband! Vi erbjuder schyssta priser, smårätter i baren Läs mer ›
Mynewsdesk