Hotell Kristina har 2 KRAV-märken

Hotell Kristina har 2 KRAV-märken

Hotell Kristina är första konferensanläggningen i Storstockholm som uppnår 2 KRAV-märken! För att kunna stoltsera med detta måste minst 50 % av restaurangens årliga inköp vara godkända livsmedel.

- Vi har länge haft som mål att komma upp i minst 50% godkända livsmedel och är väldigt stolta och glada över att vi nu lyckats med detta, säger Tobias Strömberg, köksmästare.

Som  godkända livsmedel räknas : • KRAV-certifierad - Alla produkter kan tillgodoräknas • Ekologiskt certifierad  - Vegetabiliska produkter kan tillgodoräknas. • MSC-certifierade produkter

- Hotellets ledord är spänst, kultur och hållbarhet och vi kallar oss för ett "Art-Eco-hotell"! Detta koncept innebär att vi har regelbundna konstutställningar och kulturevenemang samtidigt som vi aktivt arbetar med hållbarhet. Att vi nu har 2 KRAV-märken är ett stort steg i vårt miljöarbete och nu ser vi fram emot en ännu grönare vår. säger Andreas Olsen, restaurangchef och ägare.