Välkommen till bords

God mat och dryck är en av inspirationskällorna på Hotell Kristina. Våra duktiga kockar komponerar varje dag en härlig tre-rätters middag och vår fantastiska konditor Helena bakar allt vårt bröd. Lunchen serveras som buffé med ett dignande salladsbord, soppa, mellanrätt och varmrätt. Efter lunchen smakar våra hemgjorda godsaker extra gott! Frukt, godis, kaffe och kakor står alltid framdukat.

Vår vinlista består av enbart ekologiska viner producerade av entusiastiska, oftast småskaliga, vinodlare! Beställ gärna vårt lilla, mellan - eller stora vinpaket till middagen. 

Måltiderna tillagas av ekologiska råvaror i mycket stor utsträckning. Vi använder i största möjliga mån KRAV-registrerade livsmedel och vi samarbetar med lokala, ekologiska gårdar. Vi vann Ekoutmaningen 2015 och har mest ekologiskt av alla hotell- och konferensanläggningar i kommunen. Vi skryter gärna med att vi serverar »världens bästa kött« från djur som hanteras med omtanke och respekt.