Konferens hos oss

Möten mellan människor är det bästa vi vet! Vi ser vi till att allt runt ditt möte fungerar så att du kan fokusera fullt på  innehållet av ditt möte. När du bokar hos oss frågar vi alltid efter syftet med konferensen, detta för att du ska få just den lokalen som passar bäst för just ditt möte.

Boka ditt möte hos oss på Hotell Kristina. I vårt helpensionspris ingår alltid: ankomstkaffe med hembakat bröd, härlig lunchbuffé med soppa, stort salladsbord, mellanrätt, varmrätt, kaffe och hemlagade sötsaker, eftermiddagskaffe med goda bakverk, frukt, nötter, ost, kex och  smothie, 3-rätters serverad middag, logi och generös frukostbuffé. Våra råvaror är till stor del ekologiska och KRAV-märkta och alla våra viner är ekologiska och även ofta till och med biodynamiska!

Ring eller maila till Anna eller Johanna så lämnar vi en fin offert på ditt möte. 08-592 580 03 eller info@hotellkristina.se  Välkommen!

Hotell Kristina är stolta medlemmar i Svenska Möten!

Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska möen består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.

Vi har även tagit fram "Kristinas spänstiga mötesmodell"!

1. Börja mötet i något av våra kreativa mötesrum. Fastställ vilken fråga/problem som ska lösas. 2. Hela gruppen ger sig ut i naturen till ett lämpligt ställe (vi har fina alternativ), utifrån denna plats joggar eller promenerar man och fokuserar på frågeställningen. 3. Efter 1 timme återsamlas gruppen och hittar gemensamt en lösning på frågeställningen.

Ett väldigt kreativt och hälsosamt sätt att lösa ett specifikt problem. Passar för grupper från 2 - 15 personer och tar ca 2 - 3 timmar. För mer information om mötesmodeller klicka in på Svenska Möten .

Behöver du hjälp med deltagarhantering och registreringssystem? Vi erbjuder Svenska Mötens tjänst Conference Manager. Med Conference Manager följer du dina deltagare under hela arrangemagnet, från inbjudan, via egen webbsida med en smidig anmälan och hantering på plats till betalning. För mer info, klicka här !